Nervozni vozači

Specijalac MUP-a RS tukao mladića nakon pretjecanja

Iz policije navode da je među sudionicima ovog slučaja došlo do verbalnog sukoba zbog pretjecanja automobilima "opel astra" i "golf 4", a zatim i fizičkog sukoba u kojem je dvadesetšestogodišnjak zadobio ozlijede.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 03. 2019. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je sinoć lišila slobode dvije osobe, od kojih je jedna pripadnik Specijalne antiterorističke jednice (SAJ) Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske zbog nanošenja ozlijeda dvadesetšestogodišnjaku. 

Sve se dogodilo na regionalnoj cesti Kneževo-Travnik, u ulici Drage Vranješa. 

Iz policije navode da je među sudionicima ovog slučaja došlo do verbalnog sukoba zbog pretjecanja automobilima "Opel Astra" i "Golf 4", a zatim i fizičkog sukoba u kojem je dvadesetšestogodišnjak zadobio ozlijede. 

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, koji je naložio da se poduzmu sve potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti zaprimljene prijave u skladu sa čim će se i izvršiti kvalifikacija događaja. 

''Jedno od osoba lišenih slobode je pripadnik Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, koji nije bio na dužnosti, a u skladu sa utvrđenim činjeničnim stanjem dostavit će se informacija Službi za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu MUP RS, radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti'', navode iz policije.

Kopirati
Drag cursor here to close