Oh God, oh God, oh God ...

Snimke kaosa s američkih ulica: Prosvjednik upucan, napadač pobjegao policiji

U gradu Seattlu jedna se jedna osoba automobilom zaletjela među prosvjednike, nakon čega je iz pištolja upucao prosvjednika.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 06. 2020. u 09:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I danas stižu slike nasilja sa prosvjeda koji već danima potresaju SAD-a. U gradu Seattlu jedna se jedna osoba automobilom zaletjela među prosvjednike, nakon čega je iz pištolja upucao prosvjednika. Nakon toga je pobjegao prema policiji mašući pištoljem gdje je uhićen.

Videozapis incidenta prikazuje čovjeka koji je udario u policijsku barikadu tijekom prosvjednog skupa organiziranog za George Floyda protekle nedjelje u Seattlu.

Desetak prosvjednika pojurilo je prema njegovom automobilu i počelo ga udarati, prije nego što su se razbježali nakon što je vozač pucao kroz prozor. Potom je izašao iz vozila s pištoljem u ruci dok su se prosvjednici koji su ga napali, razbježali.

Na snimci se vidi kako kroz gomilu bježi prema policiji dok za njim trče neki od prosvjednika. Ubrzo nakon toga policija ga je privela.

Vatrogasna služba u Seattlu izvijestila je kako je jedna osoba upucana. ''Muška žrtva odvedena je u bolnicu i u stabilnom je stanju'', rekli su.

Kopirati
Drag cursor here to close