Nesreća

Smrtno stradao od strujnog udara

Policijski službenici Policijske stanice Teslić utvrdili su da su radnici ZP "Elektro Doboj“ RJ Teslić izvodili radove na trafo stanici u mjestu Gornji Teslić, te da je najvjerojatnije usljed strujnog udara smrtno stradao radnik spomenutog poduzeća.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 09. 2020. u 11:05 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mjestu Gornji Teslić, opština Teslić, usljed strujnog udara smrtno je stradao radnik ZP "Elektro Doboj'' RJ Teslić.

Policijski službenici Policijske stanice Teslić utvrdili su da su radnici ZP "Elektro Doboj'' RJ Teslić izvodili radove na trafo stanici u mjestu Gornji Teslić, te da je najvjerojatnije usljed strujnog udara smrtno stradao radnik spomenutog poduzeća.

Prilikom uviđaja, policijski službenici Policijske stanice Teslić uz prisustvo liječnika mrtvozornika, vještaka elektro struke i inspektora zaštite na radu, utvrdili su da je spomenuta osoba, zajedno s kolegom, vršila ispitivanje i zamjenu ulja na trafo stanici, nakon čega su sišli na zemlju.

Nastradala osoba je u zapovjednom ormaru pustila struju i ustanovilo da nema napona, nakon čega se ponovo popelo na trafo stanicu, do mjesta gdje se nalaze osigurači, nakon čega se čuo prasak, a potom njegov pad na zemlju sa visine od oko pet metara.

Dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Doboj je naložio da se tijelo pokojnika preveze u bolnicu "Sveti Apostol Luka“ u Doboju radi obdukcije.

Kopirati
Drag cursor here to close