Bio sam loš

Slovenac ubio suprugu pa se 'ispričao' na Facebooku

Vijesti / Crna Kronika | 28. 12. 2015. u 11:34 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slučaj 46-godišnjeg Romea B. i njegove 13 godina mlađe vanbračne supruge Lidije K. koju je u noći na nedjelju rukama zadavio, a onda njezino tijelo odvezao na hitnu pomoć napisavši prije toga ispriku na Facebooku, zaprepastio je stanovnike slovenskog Velenja.

Zbog ranijeg nasilja u obitelji Romeo se nedavno vratio s izdržavanja trogodišnje zatvorske kazne i obitelj je zbog dvoje djece vrtićke dobi bila pod stalnim nadzorom socijalnih službi, navode u ponedjeljak mediji.

On je u nastupu bijesa golim rukama zadavio partnericu, vjerojatno zbog ljubomore, neuspješno je nakon toga pokušavajući reanimirati. Odvezao ju je na hitnu pomoć, gdje su konstatirali smrt i pozvali policiju.

Počinitelj zločina se na bizaran način "ispričao" prijateljima zbog onoga što je učinio, napisavši na facebooku: "Svima se ispričavam zbog svog čina. Bio sam loš, pa nisam vrijedio, onda sam se popravio, pa opet nikom nisam dobar, što onda da radim i kakav da budem u svom životu? I onda će mi netko reći da postoji Bog. Ne, nema Boga", napisao je ubojica. On i ubijena partnerica uz svoje dvoje male djece imaju još petero nešto veće djece iz prijašnjih veza koje će zbrinuti država.

Kopirati
Drag cursor here to close