Granična policija

Uhićen na Aerodromu jer je u Čapljini ugrozio javni promet

Vijesti / Crna Kronika | 02. 11. 2017. u 14:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Bljesak.info

Službenici Postrojbe granične policije (PGP) Hum u četvrtak su slobode lišili S.R. (1986.), državljanina Bosne i Hercegovine jer je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Policijska stanica Bugojno raspisala tjeralicu zbog kaznenog djela prijevare.

Kontroliran je pri izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Hum i bit će predan nadležnom tijelu, priopćila je Granična policija BiH.

Dan ranije, službenici PGP-a Aerodrom Sarajevo slobode su lišili I.L. (1971.) jer je ustanovljeno da je za njim Policijska uprava Čapljina raspisala tjeralicu zbog kaznenog djela protiv sigurnosti javnog prometa.

Na Međunarodni aerodrom Sarajevo je stigao letom iz Münchena. I.L., državljanin Republike Srbije, predan je službenicima Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

Na MGP-u Kamensko pri ulasku u BiH službenici PGP-a Kamensko su zadržali A.S. (1967.) nakon što je ustanovljeno da je za njim Policijska uprava Livno raspisala tjeralicu zbog kaznenog djela lažnog prijavljivanja.

Državljanin BiH i Republike Hrvatske je predan službenicima PU-a Livno, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close