Loš dan

Skrivio prometnu, pobjegao, vratio se, oborio policajca, opet pobjegao pa divljao u kladionici

Osumnjičeni je u alkoholiziranom stanju automobilom kojim je upravljao udario u drugi automobil na kojem je načinio štetu i ugrozio dvije osobe te pobjegao s mjesta nesreće.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 12. 2018. u 10:55 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općinski sud Tuzla prihvatio je prijedlog postupajućeg tužitelja i odredio mjeru jednomjesečnog prtivora za Žana Teodorovića (40) iz Tuzle zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio tri krivična djela i to ugrožavanje javnog prometa zbog omamljenosti, sprečavanje službene osobe u vršenju službene radnje i nasilničko ponašanje.

Kako je priopćeno iz tužiteljstva Tuzlanskog kantona, postoji osnovana sumnja da je Teodorović 11. prosinca 2018. godine u večernjim satima u alkoholiziranom stanju u tuzlanskom naselju Sjenjak automobilom kojim je upravljao udario u drugi automobil na kojem je načinio štetu i ugrozio dvije osobe te pobjegao s mjesta nesreće.

''Tijekom uviđaja nesreće kojeg su obavljali policajci iz PS Istok Tuzla, Teodorović se vratio na mjesto događaja i kada su ga policajci zaustavili jednog od njih je  vratima automobila udario i oborio i opet pobjegao s mjesta događaja. Odmah poslije toga se automobilom odvezao do sportske kladionice u tuzlanskom naselju Stupine gdje je verbalno napao i vrijeđao više ljudi, a jednu ženu je pokušao udariti što je spriječio njezin muž. Osumnjičeni je iste noći lišen slobode te je nakon kriminalističke obrade predan u nadležnost Tužiteljstva'', navodi se u priopćenju.


Kopirati
Drag cursor here to close