Šverc

Širokobriježani uhvaćeni s više od 200 kg duhana

Prilikom pregleda vozila na zadnjem sjedištu i u prtljažniku, u pvc vrećama nalazio se rezani duhan, u količini većoj od 200 kg, za koji nisu posjedovale odgovarajuću dokumentaciju o porijeklu duhana.
Vijesti / Crna Kronika | 23. 02. 2019. u 15:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevski policajci su danas prilikom rutinske kontrole kod dvojice Širokobriježana pronašla više od dvjesto kg rezanog duhana za koje nisu imali valjanu dokumentaciju, priopćeno je iz MUP KS.

Policijski službenici Jedinice za podršku Uprave policije Ministarstva unutarnji poslova Kantona Sarajevo su na magistralnom putu M-17, općina Hadžići, zaustavili vozilo "vw passat", kojim je upravljao V.G. rođen 1959. u Širokom Brijegu, gdje je i nastanjen, i suvozač T.Š. rođen 1971., iz općine Široki Brijeg.         

Kako navode iz MUP-a, prilikom pregleda vozila na zadnjem sjedištu i u prtljažniku, u pvc vrećama nalazio se rezani duhan, u količini većoj od 200 kg, za koji nisu posjedovale odgovarajuću dokumentaciju o porijeklu duhana.

Navedene osobe i pronađeni duhan su predani u dalju nadležnost i postupanje službenicima Uprave za neizravno oporezivanje BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close