Prodaja opojnih droga

Široki Brijeg: U kući i automobilu pronađena marihuana, uhićene dvije osobe

U podrumskim prostorijama obiteljske kuće te u automobilu pronađeno je cca 600 grama marihuane
Vijesti / Crna Kronika | 06. 10. 2017. u 15:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Širokobriješka policija uhitila je u četvrtak 25-godišnjaka i 61-godišnjaka kod kojih su u kući i automobiliu pronašli oko 600 grama marihuane. Bljesak.info neslužbeno doznaje da se radi o ocu i sinu.

''U četvrtak, 5. listopada 2017. godine oko 15.30 sati policijski službenici PU Široki Brijeg su izvršili pretres obiteljske kuće M.L. (25) kom prilikom su pronađene četiri PVC vrećice u kojima se nalazila zelena, suha, biljna tvar koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu 'marihuanu'.

Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga policijski službenici OKP PU Široki Brijeg su došli do operativnog saznaja da se M.L. bavi prodajom (rasturanjem) opojnih droga nakon čega su od Općinskog suda u Širokom Brijegu zatražili i dobili Nalog za pretragu obiteljske kuće i drugih prostorija kao i motornog vozila koje naprijed navedeni koristi.

Prilikom pretrage obiteljske kuće bio je nazočan M.L. (61), gdje su policijski službenici u podrumskim prostorijama pronašli naprijed navedene PVC vrećice težine (cca 600 gr.) koje su od imenovanog i oduzete uz potvrdu o privremenom izuzimanju predmeta. Nakon prerage M.L. (61) lišen je slobode i doveden u prostorije PU Široki Brijeg, a M.L. ( 25) također je lišen slobode nakon što je zaustavljen sa svojim vozilom marke BMW koje je pregledano i u kome je pronađena manja količina zelene biljne smjese.

O naprijed navedenom događaju izvješten je dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽZH kome će biti dostavljeno odgovarajuće izvješće o počinjenom kaznenom djelu'', priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

Kopirati
Drag cursor here to close