Dobrič

Široki Brijeg: Jedna osoba poginula u teškoj prometnoj nesreći

Kako neslužbeno doznajemo, automobil VW Golf 5 izletio je s ceste i udario u zid pri čemu je na mjestu poginuo vozač dok je suvozačica ozlijeđena.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 04. 2018. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba poginula je u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u 4.10 sati na magistralnoj cesti M-6.1 u mjestu Dobrič kod Širokog Brijega, potvrđeno je za Bljesak.info iz Operativnog centra Civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke i MUP-a ŽZH.

''Smrtno je stradao P.P. rođen 1986. godine iz mjesta Jare kod Širokog Brijega dok je suvozačica M.M. (1994. godište) zadobila tjelesne ozljede te je prevezena u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar'', izjavio je za Bljesak.info Dražan Bošnjak, glasnogovornik MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

Kako neslužbeno doznajemo, automobil VW Golf 5 izletio je s ceste i udario u zid pri čemu je na mjestu poginuo vozač dok je suvozačica preživjela te je zadobila ozljede, za sada, neutvrđenog stupnja.

Za vrijeme trajanja očevida, kojeg su izvršili policijski pripadnici Policijske uprave Široki Brijeg i dežurni županijski tužitelj, promet je bio u potpunosti zatvoren sve do 8.00 sati.

Foto: Bljesak.info / Mjesto teške prometne nesreće u Dobriču
Kopirati
Drag cursor here to close