Trnska cesta

Široki Brijeg: Dvoje ozlijeđenih u teškom sudaru

Jedna ženska osoba teško je ozlijeđena dok je jedna muška osoba zadobila lakše tjelesne ozljede
Vijesti / Crna Kronika | 01. 02. 2018. u 21:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije osobe ozlijeđene su u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 20.30 sati na Trnskoj cesti (M-6.1) u Širokom Brijegu.

Kako neslužbeno doznaje Bljesak.info s mjesta nesreće, teške tjelesne ozljede zadobila je suvozačica iz BMW-a koja je vozilom Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg prevezena na Centar za urgentnu medicinu i hitne prijeme (CUM) Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar dok je vozač Citroena C4 lakše ozlijeđen.

Na automobilima je nastala velika materijalna šteta, a od siline udarca BMW je završio na prilazu obiteljske kuće.

Za vrijeme trajanja očevida, kojeg su izvršili policijski pripadnici Policijske uprave Široki Brijeg, promet se odvijao otežano, naizmjeničnim propuštanjem vozila preko parkinga obližnje stambene zgrade. 

Promet je bio nakratko prekinut zbog uklanjanja automobila s kolnika te je u 21.15 sati normaliziran.

Podsjećamo, ovo je druga teška nesreća koja se u posljednja 24 sata dogodila u Širokom Brijegu. U srijedu navečer na Obilaznoj cesti došlo je do teškog sudara dvaju automobila u kojima su dvije osobe zadobile tjelesne ozljede. Iste večeri, nešto ranije, došlo je do samoslijetanja na lokalitetu Visoka Glavica gdje je Peugeot završio u jarku.

Kopirati
Drag cursor here to close