Krijumčarenje

SIPA u Mostaru uhitila jednu osobu

Postupajući po naredbi Suda Bosne i Hercegovine, policijski službenici SIPA-e pretresli su putničko motorno vozilo kojim je upravljao osumnjičeni i tom prilikom otkrili četiri krijumčarene osobe
Vijesti / Crna Kronika | 25. 03. 2020. u 10:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu u utorak, 24.ožujka u Mostaru, lišili slobode jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je počinlo kazneno djelo iz člana 189. Kaznenog zakona Bosne i Hercegovine „Krijumčarenje ljudi“ i spriječili krijumčarenje 4 osobe, državljana Republike Irak.

Postupajući po naredbi Suda Bosne i Hercegovine, policijski službenici SIPA-e pretresli su putničko motorno vozilo kojim je upravljao osumnjičeni i tom prilikom otkrili četiri krijumčarene osobe, te privremeno oduzeli predmete koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem kaznenom postupku. Osumnjičena osoba privedena je u prostorije SIPA-e i nad njim se vrši kriminalistička obrada, nakon čega će u zakonskom roku biti predato u dalju nadležnost Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.

Navedene aktivnosti provedene su u suradnji sa Službom za poslove sa strancima i MUP-om Hercegovačko-nervetvanskog kantona, stoji u priopćenju SIPA-e.

Kopirati
Drag cursor here to close