Po Interpolovoj tjeralici

SIPA u Čapljini: Uhićen zbog dilanja droge i doping sredstava

Uhićeni se osumnjiči se da je kao član organizirane kriminalne skupine izvršio kazneno u vezi s neovlaštenim posjedovanjem, proizvodnjom i trgovinom nedozvoljenim drogama i supstancama zabranjenima u sportu.
Vijesti / Crna Kronika | 29. 04. 2019. u 16:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), u ponedjeljak su na području Čapljine, uhitili jednu osobu, po međunarodnoj tjeralicu NCB Interpola Sarajevo.

Ured za borbu protiv korupcije i organiziranog kriminala Republike Hrvatske za navedenom osobom raspisao je putem NCB Interpola Zagreb međunarodnu tjeralicu radi uhičenja i izručenja u Republiku Hrvatsku, zbog postojanja osnova sumnje da je kao član organizirane kriminalne skupine izvršio kazneno u vezi s neovlaštenim posjedovanjem, proizvodnjom i trgovinom nedozvoljenim drogama i supstancama zabranjenima u sportu.

Poduzimajući niz operativno-taktičkih mjera i radnji, policijski službenici SIPA-e, locirali su navedenu osobu na području Čapljine, nakon čega je uhićena i privedena u prostorije SIPA-e radi kriminalističke obrade.

Po završetku navedenih aktivnosti, uhićena osoba bit će predana Sudu Bosne i Hercegovine na daljnje postupanje, priopćeno je iz SIPA-e.

Kopirati
Drag cursor here to close