Akcija 'Tebra'

SIPA nastavlja potjeru za dilerima

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) rade na lociranju dvije osumnjičene osobe koje se dovode u vezu sa drogom otkrivenom na području Čapljine.
Vijesti / Crna Kronika | 24. 10. 2019. u 08:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici SIPA-e jutros su nastavili akciju ''Tebra'' na području Hercegovine, točnije Gabela Polja. U tijeku je i dalje velika potraga za dvije osumnjičene osobe koje se dovode u vezu s proizvodnjom i prometom droge skunk.

Neslužbeno se doznaje da je pronađeno blizu 500 kilograma droge.  Sumnja se da su i dalje na području Hercegovine, gdje se kriju. Oni su poznati odranije organima gonjenja. Nije isključena ni opcija da su pobjegli u Hrvatsku.

Podsjećamo, pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) rade na lociranju dvije osumnjičene osobe koje se dovode u vezu sa drogom otkrivenom na području Čapljine.

Miladinović nije mogao reći koja količina droge je otkrivena na području Čapljine, gdje su u tijeku pretresi jedne lokacije. On je ranije rekao da je na području Čapljine otkrivena veća količina skunka, te da se akcija realiziraju prema naredbama državnog Suda i Tužiteljstva.

RTRS javlja kako su u akciji uhićene četiri osobe, ali ta informacija nije službeno potvrđena. 

Kopirati
Drag cursor here to close