Prodala kozmetički, naplatila dugove

Sestra Amela Sejfovića: Pronađeni novac nije iz opljačkane banke

Nastavljen glavni pretres u predmetu 'Amel Sejfović i drugi'
Vijesti / Crna Kronika | 11. 10. 2017. u 11:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je u Kantonalnom sudu u Sarajevu nastavljen glavni pretres u predmetu 'Amel Sejfović i drugi'. On je u sarajevski sud doveden iz Kazneno-popravnog zavoda iz Zenice.

Danas se nastavilo sa iznošenjem dokaza Tužiteljstva KS, a priložena su tri multimedijalna diska s brojevima telefona koje su koristili optuženi, odnosno listing dolaznih i odlaznih poziva optuženih za pljačku koja se dogodila 5.  studenog 2015. godine. Priložena je i određena fotodokumentacija, piše N1.

Privremeno je oduzet telefon Alme Sejfović, sestre Amela Sejfovića.

Zatim se pristupilo čitanju zapisnika o ispitivanju Alme Sejfović o navedenoj pljački koja se dogodila prije dvije godine.

Ona je rekla kako ne zna gdje je novac iz pljačke banke. Također je kazala da je sudjelovala u kupovini automobila Alfa Romeo koji je zapaljen nakon pljačke, ali da nije znala za što će njen brat koristiti automobil.

Alma Sejfović je istaknula da novac, koji je kod nje pronađen i oduzet ne potiče iz pljačke, već da ga je prikupila od prodaje svog kozmetičkog salona i naplate dugovanja od ranije. Radi se o iznosu od blizu 5.000 KM.

Nastavak ročišta je zakazan za srijedu 25. listopada u 13 sati kada se nastavlja s ulaganjem materijalnih dokaza optužbe.

Kopirati
Drag cursor here to close