Široki Brijeg

Šesnaestogodišnjak u Golfu bježao policiji

Policajci su krenuli za Golfom i pokušali ga zaustaviti svjetlosnim znancima na službenom vozilu, na što se vozač Golfa oglušio i pobjegao.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 02. 2021. u 10:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Vozi mali k'o veliki

Širokobriješki policajci su proteklog četvrtka tijekom uobičajene patrole po gradu uočili automobil VW Golf, bh registarskih oznaka, koje se kretalo većom brzinom.

Policajci su krenuli za njim i pokušali su ga zaustaviti svjetlosnim znancima na službenom vozilu, na što se vozač Golfa oglušio i pobjegao.

Policijski službenici PU Široki Brijeg su navedeno vozilo i vozača pronašli na području Širokog Brijega a izvršenim provjerama u službenim prostorijama PU Široki Brijeg, policijski službenici su utvrdili da je predmetnim vozilom upravljao stariji maloljetnik (navršenih 16 godina života).

U službene prostorije pozvan je roditelj maloljetnika nakon čega je maloljetnik u pratnji roditelja napustio službene prostorije. Po završetku prekršajne obrade PU Široki Brijeg podnijet će na Općinskom sudu u Širokom Brijegu zahtjev za pokretanje rekršajnog postupka protiv maloljetnika koji je počinio opisane prometne prekršaje.

Također, poduzet će se potrebne mjere i radnje da se utvrdi je li netko maloljetniku omogućio upravljanje motornim vozilom, te na taj načinio počinio prekršaj, navedeno je iz policije.

Kopirati
Drag cursor here to close