Sređivao joj kontrolne ispite

Seks skandal potresa ekonomsku školu: Domar uhvaćen u aferi sa učenicom

Domar je učenici dostavljao kontrolne ispite jer je bio zadužen za njihovo kopiranje u svojem uredu, u kojem su se njih dvoje uglavnom i sastajali.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 01. 2018. u 23:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pedesetjednogodišnji Josip Đ., domar u Centru srednjih škola "Ivo Andrić" u Prnjavoru, suspendiran je nakon što su ga suočili s optužbama da je imao avanturu sa 16-godišnjom učenicom te škole.

Da skandal bude veći, kako Večernje novosti doznaju, dosadašnja istraga u koje su se uključili policija, tužiteljstvo i škola, pokazala je da je nedopuštena bliskost školskog kućnog majstora i učenice drugog razreda ekonomske škole za posljedicu imala i to da kontrolni testovi za mnoge učenike ne budu tajna.

Domar je učenici dostavljao kontrolne ispite jer je bio zadužen za njihovo kopiranje u svojem uredu, u kojem su se njih dvoje uglavnom i sastajali.

Ravnateljica škole Mirela Milijaš kaže da su u ovoj ustanovi zaprepašteni saznanjima, prenosi Jutarnji list.

''Nakon što ga je saslušala policija, suočeni s njegovom izjavom i drugim saznanjima, odmah smo suspendirali našeg radnika. Nije želio pričati o tome je li imao odnose s maloljetnom učenicom tvrdeći da mu je sve to, navodno, namješteno. Međutim, priznanje da je, kako je rekao, učenici dao samo jedan kontrolni test, bilo je dovoljno za njegovu hitnu suspenziju'', rekla je ravnateljica, koja je potvrdila da ju je o svemu upoznao bivši dečko učenice, koji je slučaj prijavio i policiji.

Također, bivši dečko se raspričao za medije, pa je rekao da su se upoznali prije četiri mjeseca, a on joj je htio pomoći jer mu se navodno žalila da je kao dijete rastavljenih roditelja živjela u teškim uvjetima.

Tvrdi da joj je kupio mobitel i dao joj novac.

''Međutim, upravo putem tog telefona i Facebooka saznao sam da je, osim još veza, istovremeno održavala i intimnu vezu s domarom. Priznala mi je da je s njim imala i intimne odnose, a on joj je, zauzvrat, davao kontrolne testove. Putem Viber grupe su bili dostupni i mnogim drugim učenicima'', rekao je bivši dečko.

''Osim škole i njezinih roditelja, s teško kompromitirajućim porukama i golišavim fotografijama koje su učenica i domar Josip razmjenjivali pod pseudonimom 'Stari Jo', upoznao sam i policiju. Duboko sam uvjeren da ona nije jedina žrtva bludnog domara, i želim da se više to nikome ne ponovi'', kaže navodno brižni Ivan.

Kopirati
Drag cursor here to close