Višesatna drama

Okončana drama: Predao se muškarac iz Šećerane

Vijesti / Crna Kronika | 12. 08. 2017. u 19:55 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarac koji se s ručnom bombom zatvorio u stan u naselju Šećerana u Baranji, predao se u nedjelju rano ujutro, priopćila je policija.

Nakon višesatnog pregovaranja, počinitelj se u 3.17 sati predao policiji. Tijekom postupanja nije bilo ozlijeđenih osoba, kaže se u priopćenju objavljenom na internetskim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova.

U subotu oko 16 sati u Policijskoj postaji Beli Manastir zaprimljena je dojava o obiteljskom nasilju u mjestu Šećerana te su se pripadnici Specijalne policije uputili na mjesto događaja pri čemu je osumnjičenik pucao prema policiji, a prijetio je i ručnom bombom.

Potom su započeli pregovori koji su rano jutros okončani počiniteljevom predajom. Policijski izvori potvrdili su da je riječ o ranije prijavljivanoj osobi.

Podsjetimo, u razgovoru za Dnevnik 3 glasnogovornik policijske uprave Osječko baranjske Darijo Premec rekao je kako je oko 16 sati bilo prijavljeno obiteljsko nasilje te da su se pripadnici Specijalne policije uputili na mjesto događaja pri čemu je osumnjičenik pucao prema policiji.

Premec je potvrdio i informaciju kako je Policijska postaja Beli Manastir nekoliko puta postupala prema osumnjičenoj osobi, no nije želio reći radi li se o prekršajnim ili kaznenim djelima.

Kopirati
Drag cursor here to close