Alipašino

Sarajevo: Muškarac ubijen nasred ulice

Vijesti / Crna Kronika | 01. 02. 2017. u 18:49 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U pucnjavi u sarajevskom naselju Alipašino Polje večeras je ubijen muškarac. Beživotno tijelo pronađeno je u ulici Trg međunarodnog prijateljstva ispred ugostiteljskog objekta. Pucnjava se dogodila oko 18:30 sati.

Na mjestu događanja je i glasnogovornik MUP-a SŽ, Irfan Nefić, koji je medijima dao sve dostupne informacije o događaju koji je uznemirio građane Sarajeva.

"Danas, oko 18.30 sati MUP SŽ je obaviješten da je u ulici Trg međunarodngo prijateljstva do broja 16 zatečen mlađi muškarac koji ne daje znake života. Službenici MUP-a su potvrdili točnost informacije. Obaviješteno je Tužiteljstvo, i trenutno obavaljaju očevidj", kazao je Nefić.

Glasnogovornik MUP-a SŽ potvrdio je da je i angažiran je sudski vještak medicinske struke, koji će izvršiti pregled i dati više informacija o nastanku ozljeda koje su uzrokovale smrt.

"Naši službenci poduzimaju sve mjere i aktivnosti kako bismo prikupili što više informacija o događaju kako bi ga rasvijetlili kako bi identificirali preminulog, kao i osobe koje bi se mogle dovesti u vezu sa ovim kaznenim djelom", izjavio je Irfan Nefić.

Kako se neslužbeno saznaje ubijen je Damir Hodović iz Sarajeva rođen 1979. godine, osoba od ranije poznata policiji, navodi 'Dnevni avaz'.

Kopirati
Drag cursor here to close