Svijet sporta u šoku

S Kobejem je u helikopteru bila i 13-godišnja kći

Košarkaški velikan putovao je na košarkaški turnir gdje je trebao biti počasni gost. Na turniru je trebala igrati i njegova kći.
Vijesti / Crna Kronika | 26. 01. 2020. u 22:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz SAD-a je stigla tragična potvrda - s Kobejem je u helikopteru putovala i njegova kći Gianna Maria Onore (13).

""Kobe Bryant putovao je na košarkaški turnir s kćeri Giannom kada se helikopter srušio. Među putnicima su bili još jedan igrač i roditelj", na Twitteru je napisao NBA novinar Adrian Wojnarowski.

Osim kćeri, još se ne zna tko su ostale osobe iz helikoptera.

Košarkaški velikan putovao je na košarkaški turnir gdje je trebao biti počasni gost. Na turniru je trebala igrati i njegova kći.

Direktor turnira za djevojčice potvrdio je CNN-u da su Kobea očekivali na turniru.

Kobe je upravo zbog Gianne Marie ponovno počeo pratiti košarku. Bio je redovan gost na njezinim turnirima i zajedno su joj gradili karijeru.

"Kobe je bio besmrtan, Ponekad svemir uzrokuje ove stvari," kazala je zvijezda NBA lige i Los Angeles Lakersa LeBron James.

Svijet sporta u šoku, oglasio se i Trump

"Zaprepašten sam. Riječi ne mogu niti približno opisati kako se osjećam. Ovo je nevjerojatno tužan i tragičan dan," poručila je legenda Chicago Bullsa Scottie Pippen.

"Svi igrači su maštali kako će jednog dana postati poput njega, ili poput Michaela Jordana prije njega. Teško je ovo," rekao je bivši trener Stan Van Gundy.

Supruga Janet i ja nemamo riječi kojima bismo mogli opisati šok i tugu koju osjećamo nakon smrti Kobea Bryanta. Upućujemo molitve za njega i njegovu obitelj," napisao je najveći hokejaš svih vremena Wayne Gretzky.

"Već nam nedostaješ," objavila je NFL legenda Tom Brady.

Ne, Bože, ne!", objavio je na Twitteru Dwyane Wade, dok je Luka Dončić iz Dallas Mavericksa objavio tvit: "Ne molim! To ne može biti istina."

"Već nam nedostaješ", objavio je Tom Brady.

"No, no, nooooooo," napisao je hrvatski košarkaš Mario Hezonja, dok je Ivica Zubac dodao: "To ne može biti istina."

Oglasio se i američki predsjednik Donald Trump.

"Stigle su vijesti da su košarkaška legenda Kobe Bryant i još tri osobe poginuli u padu helikoptera u Kaliforniji. To je strašna vijest," napisao je Trump na twiteru.

Kopirati
Drag cursor here to close