Tučnjava

Ražnatović i ostali sudionici tučnjave uhićeni, pa pušteni

Vijesti / Crna Kronika | 05. 04. 2017. u 20:25 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je zbog međusobne tučnjave koja se dogodila u ponedjeljak na parking prostoru u Karađorđevoj ulici u Laktašima, uhitila i ispitala šest osoba, rekla je Srni glasnogovornica Centra javne bezbjednosti (CJB) Banja Luka Marija Markanović.

Markanović je istaknula da su, zbog sumnje da su izvršili kazneno djelo 'Nasilničko ponašanje', uhićene osobe čiji su inicijali P.Z. (29), A.Z. (28), D.R. (22) i B.L. (22) iz Banja Luke i V.G. (20) i V.R. (21) iz Beograda, te da su svi nakon ispitivanja pušteni na slobodu.

Uhićenje i ispitivanje osumnjičenih u ponedjeljak i utorak izvršili su pripadnici Policijske stanice Laktaši i Sektora kriminalističke policije CJB Banja Luka.

Markanović je rekla da je tijekom kriminalističke obrade utvrđeno da su se osobe međusobno fizički sukobile, nakon čega je jedan od njih, kako se sumnja, pucao iz vatrenog oružja. U ovom sukobu dvije osobe su zadobile tjelesne ozljede i ukazana im je medicinska pomoć.

Policijski službenici poduzimaju dalje mjere i radnje s ciljem utvrđivanja je li se još osoba može dovesti u vezu sa sudjelovanjem u fizičkom sukobu.

Dežurni okružni javni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka naložio je da se nastavi sa dokumentiranjem predmeta i prikupljanjem dokaza i utvrđivanja svih okolnosti u vezi sa navedenim kaznenim djelom.

Protiv osumnjičenih slijedi podnošenje izvještaja banjalučkom Okružnom javnom tužiteljstvu za počinjeno kazneno djelo 'Nasilničko ponašanje'.

Kopirati
Drag cursor here to close