Ima svoj đir

Razbojnika u Mostaru odale narančaste tenisice

Nedugo nakon prijava o ova dva razbojništva, policija se dala u potragu za osumnjičenim te je ubrzo i pronađen, ponajviše zahvaljujući opisu odjeće koju je imao na sebi, kao i upečatljivim narančastim tenisicama.
Vijesti / Crna Kronika | 01. 12. 2021. u 16:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Razbojnika u Mostaru odale narančaste tenisice

Mostarski policajci danas su brzom intervencijom pronašli i uhitili Z. P. (22) , koji je u prijepodnevnim satima počinio dva razbojništva.

On je maskiran i naoružan nožem upao u apoteku kod Carinskog mosta gdje je uz prijetnju nožem od uposlenice uzeo novac te pobjegao skuterom, a potom je to isto učinio u kladionioci u Ulici Stjepana Radića.

Nedugo nakon prijava o ova dva razbojništva, policija se dala u potragu za njim te je ubrzo i pronađen, ponajviše zahvaljujući opisu odjeće koju je imao na sebi, kao i upečatljivim narančastim tenisicama.

Kako je za Avaz potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, on je tijekom kriminalističke obrade priznao počinjenje krivičnih djela koja mu se stavljaju na teret.

Također, utvrđuje se njegova eventualna povezanost s razbojništvom počinjenim u ponedjeljak na štetu kladionice na trgu Musala.

Kopirati
Drag cursor here to close