Monstrum

Ravnatelj škole pet godina seksualno zlostavljao djevojčicu

Tijekom ljetne škole u Fojnici, kada je pohađala četvrti razred, zavukao joj se u krevet u spavaonici u kojoj su bile prisutne i ostale djevojčice. Tijekom petog razreda izveo ju je iz škole i odveo u svoj stan.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 01. 2020. u 09:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema navodima iz optužnice, Lavić je od školske 2007/2008. do 2013. godine u prostorijama Treće osnovne škole u Hadžićima i Desete osnovne škole na Ilidži, kao i na drugim mjestima, seksualno iskorištavao istu djevojčicu. Zlostavljao ju je od njezine osme godine, kada je pohađala treći razred, pa sve do prvog polugodišta osmog razreda. Izdvajao ju je od ostale djece i odvodio u zbornicu škole, učionicu ili u svoj direktorski kabinet, objavilo je Oslobođenje.

Djevojčica mu je morala sjesti u krilo, nakon čega bi je dirao po grudima i ispod gaćica te je ljubio u usta. Tijekom ljetne škole u Fojnici, kada je pohađala četvrti razred, zavukao joj se u krevet u spavaonici u kojoj su bile prisutne i ostale djevojčice. Tijekom petog razreda izveo ju je iz škole i odveo u svoj stan.

 

Lavića su organima gonjenja prijavile njegove kolege koje su primijetile da u “specijalne prostorije” škole dolazi jedna učenica. Pratili su ga i ubrzo shvatili što se događa, s obzirom na to da je samo direktor imao ključeve spomenute prostorije.

On je uhićen 10. lipnja 2016. godine, kada su ga priveli pripadnici FUP-a zbog sumnje da je zlostavljao dijete radi zadovoljenja svog seksualnog nagona. Poslije okončanja istrage podignuta je i optužnica, nakon čega je uslijedilo suđenje, koje je bilo zatvoreno za javnost. Lavić je bio u pritvoru šest i po mjeseci te se poslije branio sa slobode.

Kopirati
Drag cursor here to close