Istraga

Pucnjava u Sarajevu, ozlijeđena jedna osoba

''Treća policijska uprava obaviještena je u nedjelju 16. rujna u 23.10 sati da je u ulici Malta, općina Novo Sarajevo, nepoznata osoba upotrijebila vatreno oružje i tom prilikom je ozlijeđen P.M. rođen 1981. godine, nastanjen u Sarajevu''
Vijesti / Crna Kronika | 17. 09. 2018. u 10:06 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba je ozlijeđena u pucnjavi koja se sinoć dogodila u sarajevskom naselju Dolac Malta. 

''Treća policijska uprava obaviještena je u nedjelju 16. rujna u 23.10 sati da je u ulici Malta, općina Novo Sarajevo, nepoznata osoba upotrijebila vatreno oružje i tom prilikom je ozlijeđen P.M. rođen 1981. godine, nastanjen u Sarajevu'', potvrdila je Feni stručna savjetnica u Odjeljenju za odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Sanja Trnka. 

Dodala je da je ozlijeđenom liječnička pomoć ukazana u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu gdje su mu liječnici konstatirali teške tjelesne ozljede. Zadržan je na daljnjem liječenju na Klinici za maksilofacijalnu kirurgiju KCUS-a. 

O tom događaju je obaviješten tužitelj Kantonalnog tužiteljstva KS. 

''Očevid su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a KS, koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju navedenog kaznenog djela, identifikaciji i pronalasku izvršitelja'', kazala je Trnka.

 

Kopirati
Drag cursor here to close