Oko ponoći

Ranjena dva policajca

Prilikom sprečavanja izvršenja kaznenog djela teške krađe putničkog motornog vozila marke "škoda oktavia", tri maskirane osobe su ispalile više hitaca iz vatrenog oružja u pravcu policijskih službenika
Vijesti / Crna Kronika | 22. 05. 2018. u 10:26 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U  00.05 sati, na parking prostoru u ulici Šefika Dorića, u općini Novi Grad Sarajevo, došlo je do upotrebe vatrenog oružja od tri nepoznate osobe, prema policijskim službenicima Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo.

Prilikom sprečavanja izvršenja kaznenog djela teške krađe putničkog motornog vozila marke "škoda oktavia", tri maskirane osobe su ispalile više hitaca iz vatrenog oružja u pravcu policijskih službenika. U namjeri da zaštite sebe od neposredne prijetnje smrću, policijski službenici su uzvratili vatrom, nakon čega su se nepoznate osobe udaljile u pravcu Istočnog Sarajeva.

Prilikom udaljavanja sa  mjesta događaja putničkim motornim vozilom marke "audi", nepoznatih reg. oznaka, ove osobe su spomenutim vozilom udarile policijskog službenika, nanijevši mu teške tjelesne ozljede.

Tom prilikom su ozljeđena dva policijska službenika, a liječnička pomoć ukazana im je u Općoj bolnici Prim. dr. Abdulah Nakaš u Sarajevu, gdje su  liječnici utvrdili teške tjelesne ozljede. Jedan policijski službenik je zadržan na daljem liječenju, dok je drugi otpušen na kućno liječenje. Očevid na  mjesta događaja su obavili tužitelj Kantonalnog tužiteljstva u Sarajevu i policijski službenici Uprave policije MUPKS-a.

Nastavlja se rad na rješavanju navedenog kaznenog djela, identifikaciji i pronalasku izvršitelja u suradnji sa drugim policijskim agencijama, priopćeno je iz MUPKS-a.

Kopirati
Drag cursor here to close