Zastrašivanje?

Provalili na imanje Amira Zukića i ubili mu konja

Vijesti / Crna Kronika | 04. 06. 2017. u 20:50 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Imanje generalnog tajnika SDA Amira Zukića u Visokom u subotu uvečer je vandalizirano provaljivanjem i usmrćivanjem njegovog konja tupim predmetom, piše Klix.ba.

Elma Zukić, supruga pritvorenog Amira Zukića, pozvala je nakon incidenta policiju, koja trenutno obavlja očevid, a veterinari vrše pregled leša.

Odvjetnik Ahmed Žilić, koji zastupa Zukića, kazao je da je ubijeni konj njegovog klijenta samo jedna u nizu odvratnih prijetnji i poruka.

“Još lipnja mjeseca prošle godine na njegovoj vikendici u Visokom ubijen je njegov pas, dok je drugom odsječena jedna noga”, kazao je Žilić.

Dodao je da nakon što je već četvrti mjesec u pritvoru, Zukićevoj obitelji šalju se prijeteće poruke s “krvavim rukopisom”.

“Supruga i maloljetna djeca predmet su praćenja. Svi napadi i prijetnje su prijavljeni policiji, ali počinitelji su i dalje nepoznati. Ostaje da se pitam: u kojoj su orkestriranoj vezi Zukićevo optuživanje i zatvorski pritvor – s praćenjima, prijetnjama i krvavim porukama upućenim njegovoj obitelji”, kazao je Žilić.

Izvori portala Klix.ba navode također da su u ranijem razdoblju Zukiću na retrovizoru ostavili u kesi janjeću glavu.

Zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH i generalni tajnik SDA Amir Zukić uhićen je 17. veljača ove godine pod optužbama za nezakonita upošljavanja u javnom sektoru.

Kopirati
Drag cursor here to close