Široki Brijeg

Propala pljačka: Pljačkaši pred policijom pobjegli u polje

Brzom reakcijom policijskih službenika PU Široki Brijeg na mjestu događaja uočene su dvije NN osobe kako napuštaju navedeni objekt i bježe
Vijesti / Crna Kronika | 18. 06. 2018. u 10:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijska uprava Široki Brijeg zaprimila je 18. lipnja u 2:45 sati prijavu da je u tijeku provala u trgovački centar "Namex" u mjestu Ljuti Dolac, Široki Brijeg.

Po zaprimljenoj prijavi brzom reakcijom policijskih službenika PU Široki Brijeg na mjestu događaja uočene su dvije nepoznate osobe kako napuštaju navedeni objekt i bježe u smjeru polja (Mostarsko Blato).

''Počinitelji su pri izvršenju ovog kaznenog djela koristili motorno vozilo VW Pasat reg. oznaka A02-T-759 otuđeno na području Hercegovačko - neretvanske županije i metalne šipke (pajsere) koji su pronađeni na mjestu događaja. Izvan objekta pronađen je oštećen, neotvoren metalni sef kojeg su počinitelji prilikom bijega ostavili'', priopćila je policija.

Za odbjeglim počiniteljima ovog kaznenog djela u tijeku je intenzivna potrga policijskih službenika PU Široki Brijeg i Uprave policije MUP-a ŽZH.

Također, na mjestu događaja obavljene su očevidne radnje  a o svemu je obavješten dežurni Županijski tužitelj županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu.

Kopirati
Drag cursor here to close