Kod Busovače

Pronađeno vozilo turskog državljanina za kojim se traga zbog ubojstva

Još traje potraga za bjeguncem koji se sumnjiči da je izvršio dvostruko ubojstvo jučer u Zenici, potvrdila je za N1 Aldina Alić, glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 01. 2021. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bijeli kombi za koji se sumnja da je koristio osumnjičeni za ubojstva u Zenici turski državljanin Caner (Fuat) Taylan, pronađen je u mjestu Grablje u općini Busovača, potvrdio je za N1 glasnogovornik MUP-a SBK Hasan Hodžić.

''Tijekom protekle noći pronađeno je vozilo koje se dovodi u vezu sa događajem u Zenici. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti u suradnji sa MUP-om ZDK. Kombi je pronađen u blizini magistralne ceste M5 u mjestu Grablje u općini Busovaća'', kazao je Hodžić za N1.

Naime, još traje potraga za bjeguncem koji se sumnjiči da je izvršio dvostruko ubojstvo jučer u Zenici, potvrdila je za N1 Aldina Alić, glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Jučer se u Zenici dogodilo dvostruko ubojstvo za koje se sumnjiči Caner (Fuat) Taylan, državljanin Turske sa prebivalištem u Zenici.

Iz zeničke policije, podsjetimo, jučer su obavijestili da je u 9.30 sati, u Zenici, u ulici Nikole Tesle, nepoznata osoba upotrebom hladnog oružja, nanijela ozljede O.R. rođenom 1957. godine, iz Zenice, koji je od posljedica zadobijenih ozljeda i preminuo na mjestu izvršenja kaznenog djela. Nedugo zatim, potvrdili su i drugo ubojstvo osobe, čiji identitet još uvijek nije otkriven.

Kako je izvijestio N1, sumnja se da su dvojica muškaraca bili prodavci deviza, te da je sa turskim državljaninom bila dogovorena transakcija više desetina tisuća eura i da je zbog velike količine novca došlo i do sukoba.

U javnosti se pojavila i informacija da je umiješana još jedna osoba, te da su turski državljanin i ta osoba pobjegli u bijelom kombiju. No, iz MUP-a ZDK-a su nam kazali da su sve snage preusmjerene da se pronađe turski državljanin.

Uputili su apel građanima da ukoliko raspolažu bilo kakvim informacijama, koje mogu pomoći u pronalasku i lociranju istog, da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu besplatnim pozivom na telefonski broj 122 ili na broj 032/449-250 u Operativnom centru Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

 

Kopirati
Drag cursor here to close