Locirano vozilo

Pronađeno tijelo i lociran automobil u Neretvi

Pronalazak tijela povezuje se sa djevojkom za kojom se tragalo nakon prometne nesreće u srijedu navečer, iako tu informaciju nisu željeli službeno potvrditi iz MUP-a HNŽ-a. 
Vijesti / Crna Kronika | 01. 10. 2020. u 13:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijelo jedne osobe pronađeno je u četvrtak u rijeci Neretvi kod Konjica, doznaje portal Bljesak.info. Također, doznajemo kako je i locirano vozilo.

Iako nema službenih potvrda, najvjerojatnije se radio o nestaloj ženskoj osobi i automobilu iz prometne nesreće koja se dogodila u srijedu navečer.

Naime, u srijedu je oko 21 sat u Policijsku upravu Konjic prijavljeno je da je na cesti za Spiljane pronađena nepoznata osoba s ozljedama. Na mjesto nesreće upućena je patrola policije Policijske postaje Konjic, koja je ustvrdila da se radi o A. D. (1996.) iz Konjica, a koji je bio mokar i ozlijeđen.

Kako ranije iz MUP-a HNŽ-a, patrole policije obišle su teren  i na oko 2 km od mjesta pronalaska navedene osobe pronašli tragove vozila koje je sletjelo u rijeku, ali zbog slabe vidljivosti nisu uspjeli pronaći ni osobu ni vozilo.

A.D. je nakon ukazane pomoći u bolnici Konjic upućen na daljnje liječenje u Mostar te se nalazi na Odjelu psihijatrije Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close