Španjolska

Pronađeno tijelo dječaka u bunaru

Tijelo dječaka Julena pronađeno je na dubini od 70 metara, navela je lokalna tv pozivajući se na izvore iz regionalne vlade.
Vijesti / Crna Kronika | 26. 01. 2019. u 10:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvogodišnji dječak koji je prije 13 dana upao u duboku rupu za bunar pronađen je u subotu rano ujutro mrtav, nakon što su spasioci skoro dva tjedna pokušavali na sve načine doprijeti do njega i spasiti ga, objavila je lokalna španjolska televizijska postaja, piše Hina.

Tijelo dječaka Julena pronađeno je na dubini od 70 metara, navela je lokalna tv pozivajući se na izvore iz regionalne vlade.

Dječak je 13. siječnja upao u 103 metra duboku rupu za bunar tijekom izleta s roditeljima u blizini Malage, u južnom dijelu Španjolske.

Prema lokalnim medijskim izvješćima rupa za bunar iskopana je bespravno. Bunar je u promjeru imao samo 25 do 30 centimetara širine.

Spasioci su danima kopali u nastojanju da dopru do dječaka, iako nije bilo nikakvih znakova života. Pri tome nisu znali na kojoj bi ga dubini mogli pronaći.

Snimke kamere s lica mjesta, na 70 metara pod zemljom, pokazale su vrećicu bombona koju je dječak nosio sa sobom.

Stručnjaci su ranije izjavili za španjolske medije da ne isključuju mogućnost da dječak ipak bude pronađen živ.

Spasioci su, u pokušaju da spase dječaka, kopali i drugu, paralelnu rupu u zemlji, ali im je se u tome kao velik problem ispriječio kameniti teren, zbog čega nisu uspjeli u naporima.

Kopirati
Drag cursor here to close