Tučnjava

Pronađene brutalne djevojčice u Banja Luci

Nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica i dokumentiranja, policija će dostaviti izvještaj tužitelju za maloljetnike Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka  
Vijesti / Crna Kronika | 18. 10. 2017. u 11:01 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Banjalučka policija identificirala je jučer maloljetnice koje su 14. listopada u večernjim satima nanijele ozljede četrnaestogodišnjakinji.

O svemu je obaviješten tužitelj za maloljetnike Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, pod čijem nadzorom će, a u skladu s odredbama Zakona o zaštiti i postupanju s djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku, biti poduzete mjere i radnje na dokazivanju izvršenja krivičnog djela zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće ponašanje, priopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica i dokumentiranja, policija će dostaviti izvještaj tužitelju za maloljetnike Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

Pojedini banjalučki portal objavili su i video snimku, na kojoj se vidi pet maloljetnica kako brutalno tuku 14-godišnjakinju u središtu Banje Luke.

Žrtvu udaraju rukama, vrijeđaju i šutaju nogama, a potom zahtijevaju od nje da klekne i ispriča im se.

Kopirati
Drag cursor here to close