Amir Kujović

Prometna nesreća na Palama: Uhićen vozač Mercedesa koji je usmrtio bračni par

Prometna nesreća dogodila se jučer u 18:25 sati, kada su se sudarili automobil Mercedes kojim je upravljao Amir Kujović i Audi u kojem su bili supružnici Hršum.
Vijesti / Crna Kronika | 12. 08. 2020. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vozač Mercedesa Amir Kujović (36) iz Sarajeva, koji je sudjelovao u prometnoj nesreći u mjestu Kalovita Brda kod Pala, u kojoj su poginuli Dario i Danijela Hršum , a četvoro ozlijeđeno, uhićen je zbog ugrožavanja javnog prometa, priopćeno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, prenosi Avaz.

Prometna nesreća dogodila se jučer u 18:25 sati, kada su se sudarili automobil Mercedes kojim je upravljao Amir Kujović i Audi u kojem su bili supružnici Hršum.

Dario i Danijela Hršum poginuli su na licu mjesta.

Žena suvozač u automobilu Mercedes čiji su inicijali A. R. teže je ozlijeđena, dok su vozač i ostala dva putnika iz ovog automobila zadobili lakše ozljede, koje su konstatirane u Klinici urgentne medicine Koševo u Sarajevu.

Očevidj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za sigurnost prometa Pale i dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Istočnom Sarajevu u nazočnosti sudskog vještaka.

Vozač Amir Kujović osumnjičen je za krivično djelo ugrožavanje javnog prometa i lišen je slobode, a nakon kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu bit će predat nadležnom tužiteljstvu.

Obdukcija tijela smrtno stradalih bit će izvršena danas u prostorijama Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske u Bijeljini.

Kod Kujovića je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu i bio je pozitivan na test na drogu.

Kopirati
Drag cursor here to close