"Ne zna gasiti požar"

Pripadnik FUP-a napao vatrogasca i oteo mu mlaznicu prilikom intervencije

Vijesti / Crna Kronika | 08. 08. 2021. u 22:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vatrogasac M. Ć. ozlijeđen je prilikom intervencije na požaru u mjestu Repovci kod Konjica, gdje je vatra progutala štalu i sijeno, saznaje portal "Avaz".

Na mjesto događaja upućeni su konjički vatrogasci, koji se i u ovim trenucima bore s vatrenom stihijom jer je jako teško ugasiti sijeno.

Na mjestu događaja zatekao se A. J. , pripadnik Federalne uprave policije.

"Avaz" tvrdi kako je on umjesto da pomogne, napao vatrogasca i oteo mu mlaznicu, govoreći mu kako navodno "ne zna gasiti požar".

Nesretni vatrogasac je pao te je ozlijeđen, tvrdi "Avaz".

"Onemogućio ga je da radi svoj posao. Pozvana je policija koja je napravila službenu zabilješku. Vatrogasac je, prema posljednjim informacijama, zadobio ozljedu vratnog mišića", tvrdi izvor poznat "Avazu".

Iz Operativnog centra Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije potvrđeno je kako je u 16:40 sati V. S., pripadnik Profesionalne vatrogasne jedinice Konjic, prijavio da je u mjestu Repovci J. A. (29) verbalno i tjelesni napao vatrogasca Ć. M. (33).

Na mjesto događaja upućena policijska patrola koja je utvrdila da je J. A. upućivao psovke Ć. M. te da ga je navodno napao.

O događaju je upoznata krim-policija, a više detalja, kazali su "Avazu", bit će poznato u ponedjeljak. 

Kopirati
Drag cursor here to close