Koktel

Prijavio kriminal u Cestama pa mu planula dva auta

Nadzorne kamere snimile su dvojicu muškaraca, jedan je bio pored vozila koje je zapalio Molotovljevim koktelom, a drugi ga je čekao u automobilu.
Vijesti / Crna Kronika | 01. 09. 2018. u 15:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U požaru koji je u subotu u 00.20 sati izbio u vogošćanskom naselju Blagovac zapaljena je imovina Harisa Jašarevića, člana Nadzornog odbora JP Ceste FBiH, objavio je Dnevni avaz.

Ozlijeđenih u požaru nije bilo, ali je izgorjela Škoda Octavia, druga Škoda je oštećena, dok se plamen proširio i na kuću.

Požar su ugasili sarajevski vatrogasci, a policija je danas obavila očevid.

''Slučaj ću prijaviti kao pokušaj ubojstva mene i moje obitelji. To sam rekao i operativcima. Dogodilo se to dvadeset minuta iza ponoći. Supruga i naše dvoje malodobne djece su spavali, a ja sam taman legao, kada je pas zalajao. To nam je i spasilo život. Kuća je već bila puna dima i ipak smo uspjeli djecu izvući navrijeme'', rekao je Avazu Haris Jašarević.

Prema njegovim riječima, nadzorne kamere snimile su dvojicu muškaraca, jedan je bio pored vozila koje je zapalio Molotovljevim koktelom, a drugi ga je čekao u automobilu.

''Nema sumnje da je sve povezano s krivičnom prijavom koju sam podnio protiv više osoba zbog kriminala u Cestama Federacije BiH. Imaju nadležni koji će to utvrditi'', rekao je Jašarević.

Kopirati
Drag cursor here to close