Ubio susjeda

Prijava protiv Ranka koji je bombama čuvao kukuruz pa ubio susjeda lovca

Protiv muškarca iz Modriče, u čijoj je njivi od eksplozije bombe stradao njegov susjed, bit će dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu izazivanje opće opasnosti
Vijesti / Crna Kronika | 02. 09. 2019. u 09:14 Fena
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ilustracija / Bomba na drvetu

Protiv muškarca iz Modriče, u čijoj je njivi od eksplozije bombe stradao njegov susjed, bit će dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu izazivanje opće opasnosti, potvrđeno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Utvrđeno je da je osoba inicijala R.R., u svom usjevu kukuruza, u mjestu Dugo Polje kod Modriče, s ciljem zaštite svog usjeva kukuruza od divljih životinja, postavila ručnu bombu, na koju je jučer naišao S.M. te nakon aktiviranja smrtno stradao.

Neslužbeno, poginuo je pedesettrogodišnji lovac Savo Marković, koji je nastradao nakon detonacije bombe, koju je u svojoj njivi postavio njegovo susjed Ranko R.

U proteklih nekoliko dana ovo je drugi slučaj stradanja od eksplozija postavljenih u njive kako bi se sačuvali usjevi od divljih životinja.

Iz Civilne zaštite RS-a su apelirali na građane da, ukoliko imaju ili pronađu minsko-eksplozivna sredstva o tome odmah obavijeste najbližu službu civilne zaštite ili najbližu policijsku postaju.

Kopirati
Drag cursor here to close