Zagrebačka dobrodošlica

Pretučeni Rimčevi uposlenici

Jednom od napadnutih zaposlenika slomljen nos, a drugi ima manji potres mozga…
Vijesti / Crna Kronika | 27. 11. 2021. u 18:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mate Rimac je na Facebooku objavio kako je nekolicinu njegovih zaposlenika, stranih državljana, grupa mlađih muškaraca fizički napala nakon što su ih rasistički izvrijeđali u petak u Zagrebu.

Jednom od napadnutih zaposlenika slomljen nos, a drugi ima manji potres mozga, prenosi Telegram.

“Je li moguće da se ovo dogodilo u Zagrebu? Šokiran sam i tužan”, napisao je Rimac pa opisao što se dogodilo.

“Čuo sam se s dečkima. Kažu da su vidjeli grupu mladih muškaraca koji su počeli s rasističkim ispadima prema našim stranim kolegama. ‘Vratite se od kud ste došli, koji k* radite u Hrvatskoj’, uz ostale popratne psovke”, prepričao je Rimac.

Naglasio je da su zaposlenici pokušali izbjeći konflikt.

“Prešli su cestu i ubrzali korak, ali su ih napadači dostigli i počeli s fizičkim obračunom”, rekao je Rimac. Istaknuo je kako inače kandidatima za posao, koje privlače iz cijelog svijeta, uvijek poručuju kako je Hrvatska “sigurna zemlja u kojoj se na strance ne gleda kao građane drugog reda”.

Rimac je zatim poručio: “Ovo je pojedinačni incident grupe neobrazovanih idiota koji, nadam se, neće imati utjecaj na percepciju stranaca koji su došli svoj život graditi u Hrvatskoj.”

Nada se da će policija odraditi svoj posao brzo i efikasno te da će svi shvatiti “koliko stranci koji dođu živjeti kod nas doprinose razvoju društva i gospodarstva. Ako nismo u stanju privući strance, nećemo zadržati niti Hrvate”, zaključio je Rimac.

Kopirati
Drag cursor here to close