Droga

Pretresi na nekoliko lokacija u BiH: Privedeno sedam osoba

Vijesti / Crna Kronika | 28. 06. 2017. u 21:53 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedam osoba lišeno je slobode u okviru akcije koju su proveli pripadnici Uprave MUP-a Srpske za organizirani i teški kriminalitet i Policijske uprave Doboj čiji je cilj razbijanje organizirane kriminalne grupe koja se bavila nedozvoljenom proizvodnjom i prometom heroina na teritoriji Srpske, rekla je Srni glasnogovornica MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

"U tijeku je kriminalistička obrada osoba lišenih slobode, koje će u četvrtak biti predati Okružnom tužiteljstvu Doboj na dalje postupanje", navela je Miljanović. Ona je istaknula da je zaplijenjena i određena količina opojne droge heroin.

Srna neslužbeno saznaje da su uhićeni Jasmin Uzunović iz Zenice, Mato Brnić, Slađana Milošević i Branka Mijatović, svi iz Broda, Dejan Seferagić iz Doboja, Marko Matanović iz Odžaka i Mirela Isić iz Doboja.

Miljanović je izjavila Srni da su u okviru akcije kodnog naziva 'Sala' izvršeni pretresi na području Zenice, Odžaka, Broda i Doboja. Ona je dodala da se akcija realizira u suradnji sa Agencijom za istrage i zaštitu BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close