Nema čega nema

Od amfetamina do streljiva: Pretres kuće i stana u Mostaru

Policija je pronašla oko 1 kg tvari koja asocira na amfetamin, oko 0,5 kg biljne tvari koja asocira na marihuanu, 2 mobitela sa SIM karticama, novac u raznim apoenima...
Vijesti / Crna Kronika | 11. 03. 2019. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prilikom pretresa stana u Ulici kralja Tomislava u Mostaru i kuće u Maloševićima pokraj Mostara policija je pronašla oko 1 kg tvari koja asocira na amfetamin, oko 0,5 kg biljne tvari koja asocira na marihuanu, dva mobitela sa SIM karticama, novac u raznim apoenima, jednu policijsku rotaciju, četiri precizne vage, veću količinu ručnog alata za koji postoje osnovi sumnje da potječe iz kaznenog djela "Krađa", vozilo marke Golf V koje potječe iz kaznenog djela "Razbojništvo",  više komada streljiva za automatsku pušku, stoji u priopćenju MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije. 

Pretres su 9. ožujka izvršili djelatnici Sektora krim. policije-Odjela za posebne namjene, JOP-a i Policijske postaje Mostar Jug, a stan i kuća pripadaju korisniku D.Dž. (1976.) iz Mostara.

''D.Dž. je lišen slobode i zadržan u prostorijama Policijske postaje Mostar Centar. O svemu je upoznat nadležni tužitelj, i poduzete su sve potrebne mjere'', stoji u priopćenju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close