Akcija

Policija pretresa migrante u Bihaću

U ovoj akciji sudjeluje više od 40 službenika Policijske uprave, uključujući i pripadnike Jedinice za podršku županijskog MUP-a.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 08. 2018. u 09:37 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanske županije od jutros, po naredbi Županijskog suda, vrše pretres na smještajnoj lokaciji migranata, odnosno nekadašnjem "Đačkom domu" u Bihaću. 

U ovoj akciji sudjeluje više od 40 službenika Policijske uprave, uključujući i pripadnike Jedinice za podršku županijskog MUP-a. 

''Radi se o pretresu i osoba i objekta, kojeg koriste migranti. Cilj ovih aktivnosti je prije svega pronalazak tragova i predmeta koje potiču iz kaznenog djela, koje se mogu koristiti u izvršenju kaznenog djela, kao i predmeta koji su kažnjivi po zakonu o prekršajima. Pored pripadnika Policijske uprave MUP-a USŽ, u današnjoj akciji sudjeluju i službenici Ministarstva sigurnosti BiH, odnosno Služba za poslove sa strancima, koji postupaju po svojim nadležnostima'', izjavila je Feni glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova USŽ-a Snežana Galić. 

Policijske akcije ovog tipa već su provođene na istoj lokaciji, kao i u devastiranoj zgradi "Doma penzionera" u središtu Bihaća, te na smještajnim lokacijama migranata u Velikoj Kladuša. 

Iz MUP-a Unsko-sanske županije rečeno je da će se o rezultatima pretresa znati više po okončanju akcije.


Kopirati
Drag cursor here to close