Prijedor

Preminuo ranjeni policajac

Vijesti / Crna Kronika | 22. 04. 2019. u 08:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policajac Slađenko Tubin, pripadnik Policijske uprave Prijedor, preminuo je u ponedjeljak ujutro u prijedorskoj bolnici oko 1:00 nakon teške tjelesne ozljede, potvrđeno je za BHRT iz Opšte bolnice Prijedor.

U njega je u nedjelju u popodnevnim satima iz lovačke puške pucao mlađi muškarac iz Gornje Ravske kod Prijedora, koji je ranije u obiteljskoj kući izbo nožem svog oca. Mladić je uhićen, slučaj će preuzeti Tužiteljstvo BiH.

 

Osuda ubojstva

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović osudila je ubojstvo policajca Slađenka Tubina u Prijedoru, naglasivši da je važno da taj bh. entitet jača svoje kapacitete radi adekvatnog reagiranja na sve sigurnosne izazove.

''Osuđujem svaki vid nasilja, a posebno kada se dogodi nešto tako strašno i kada neko odluči nekome oduzeti život. To je strašna stvar'', upozorila je Cvijanović.

Istaknula je kako je važno da RS jača svoje kapacitete radi adekvatnog reagiranja na sve ono što su izazovi za ukupno sigurnosno stanje, stanovništvo, imovinu.

''Opredjeljenje je da se bolje spremamo za sve izazove, mada ne možete uvijek da predvidite sve situacije, ali se dosta toga može uraditi na tom planu'', rekla je Cvijanović novinarima u Banja Luci.

Kopirati
Drag cursor here to close