Odbijao lijekove

Preminuo kontroverzni 'kiropraktičar' Ante Pavlović

''Istina je, bila je to kratka i teška bolest. Imao je na tisuće pacijenata, izliječio je jako puno ljudi, mnogi su prohodali zbog njega. Davao se više za druge nego što je mislio na sebe.''
Vijesti / Crna Kronika | 21. 07. 2020. u 19:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kontroverzni samoprozvani kiropraktičar Ante Pavlović preminuo je u nedjelju nakon kratke i teške bolesti u 63-oj godini života, potvrdila je njegova kći Dorotea.

''Istina je, bila je to kratka i teška bolest. Imao je na tisuće pacijenata, izliječio je jako puno ljudi, mnogi su prohodali zbog njega. Davao se više za druge nego što je mislio na sebe. Tako se, na žalost, i završilo jer je sva tuđa energija ušla u njega. To je i stvorilo bolest. Umro je u bolnici, ali nije prihvaćao lijekove. Nije vjerovao modernoj medicini, ostao je dosljedan svome'' - kazala je Dorotea za Dnevno.hr.

Ante Pavlović, široj javnosti bio je poznat po skandaloznom i nasilnom ponašanju zbog kojeg je više puta završio u zatvoru, a posljednji put se o njemu pisalo kada je prošle godine 60-godišnjaka stavio u ropski odnos i teško tjelesno ozlijedio.

Priču o tome otkrila je ekipa emisije "Provjereno" Nove TV.

Sprovod Ante Pavlovića biti će u četvrtak u 13.20 na zagrebačkom Markovu polju.

Kopirati
Drag cursor here to close