Željeznička pruga

Preminuo dječak od posljedica strujnog udara u Čapljini

U 21.20 sati dežurni liječnik sa CUM-a Mostar priopćio je da je ozlijeđeni D.K. preminuo.
Vijesti / Crna Kronika | 20. 08. 2018. u 09:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dječak, koji je ozlijeđen strujnim udarom na željezničkoj pruzi u Stijenama u Čapljini, preminuo je u mostarskoj bolnici.

Naime, u nedjeljnim večernjim satima u Policijskoj postaji Čapljina prijavljeno je da je došlo do strujnog udara nad dvoje malodobne djece E.K. (2006.) i D.K (2003.) iz Kanade, stoji u biltenu Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije (MUP HNŽ).

Dječaci su zadobili ozljede neutvrđenog stupnja, te su poslije ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja Čapljina vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni u Centar urgentne medicine (CUM) Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar.

U 21.20 sati dežurni liječnik sa CUM-a Mostar priopćio je da je ozlijeđeni D.K. preminuo.

"Dječak inicijala D.I.K. (2003.) primljen je u nedjelju, 19. kolovoza u Centar urgentne medicine SKB Mostar bez znakova života. Nakon poduzete reanimacije konstatirana je smrt dječaka.

Djevojčica inicijala E.A.K (2006.) smještena je na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar. U pitanju su teške tjelesne ozljede, te je djevojčica trenutno životno ugrožena", navedeno je za Bljesak.info iz Ureda za informiranje Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close