Blokada i potraga

Poznati detalji ranjavanja policajca u Mostaru

Trenutno se na terenu vrši očevid i traje kriminalističko operativna istraga policijskih snaga županijskog MUP-a, zajedno sa nadležnim tužiteljstvom.
Vijesti / Crna Kronika | 06. 09. 2018. u 10:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Policajac koji je ranjen noćas u Mostaru izvan je životne opasnosti'', priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a. Neslužbeno doznajemo da je ranjen u ruku. Kako je priopćila policija u tijeku je potraga za četvoricom osumnjičenih.

Kako je rečeno iz policije  dana 6.9. godine oko 1.50 sati u Operativni centar Policijske uprave Mostar nepoznata osoba je prijavila da je u ulici Maršala Tita u naselju 'Dolina sunca' nalazi više sumnjivih osoba.

''Policijska ophodnja za kratko vrijeme stiže na mjesto događaja gdje zatiče četiri maskirane osobe koje ulaze u osobno vozilo nepoznatih registarskih oznaka. U pokušaju policijskih službenika da službenim vozilom onemogući bijeg osumnjičenim osobama, isti ispaljuju hitce u smjeru službenog policijskog vozila te jedan hitac ranjava policijskog službenika, koji je prevezen u bolnicu i izvan je živote opasnosti'', naveo je MUP.

Kako je navedeno ubrzo je na mjesto događaja stiglo više policijskih ophodnji, koje su blokirale uži i širi dio terena, te pokrenule opsežnu operativnu potragu za osumnjičenim osobama.

''Trenutno se na terenu vrši očevid i traje kriminalističko-operativna istraga policijskih snaga županijskog MUP-a, zajedno s nadležnim tužiteljstvom'', navedeno je iz MUP-a HNŽ.

Foto: Bljesak.info / Pucnjava se dogodila tijekom noći
Kopirati
Drag cursor here to close