Nije se zaustavljao

Potjera za M.Z. iz Rumboka: Autom bježao policiji u Mostaru, uhićen tek u Rami

Patrola policije PU Mostar u Ulici kralja Tomislava je u subotu, 14. studenog uočila vozilo „Golf IV“ u pokretu kojeg su pokušali zaustaviti uz uporabu svjetlosnih signala, a na što se isti oglušio.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 11. 2020. u 10:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što se nije zaustavio patroli policije u Mostaru M.Z. (1997) iz mjesta Rumboka uhićen je u Rami te će protiv njega biti podnesena prekršajna prijava, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Patrola policije PU Mostar u Ulici kralja Tomislava je u subotu, 14. studenog uočila vozilo „Golf IV“ u pokretu kojeg su pokušali zaustaviti uz uporabu svjetlosnih signala, a na što se isti oglušio i nastavio kretati u pravcu sjevera.

Kako navode, tijekom bijega, M.Z se nije zaustavio ni na semaforima na crvena svijetla te je pobjegao policiji velikom brzinom preko Avenije, Novog mosta i izašao na magistralnu cestu M-17 praveći pri tome niz prekršaja.

Nije zaustavio ni na znak patrole policije u Jablanici da bi nakon toga isti bio zaustavljen tek od strane patrole policije u Rami.

Utvrđeno je da se radi o osobi M.Z.(1997) iz mjesta Rumboci, te će nakon izvršenih provjera protiv navedenog vozača biti podnesene prijave za navedene prekršaje.

Kopirati
Drag cursor here to close