Šamarao i udarao

Polog: Tridesetdevetogodišnjak napao maloljetnike za maškare

Vijesti / Crna Kronika | 03. 03. 2017. u 09:13 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bit će podnesena prekršajna prijava protiv Z.I., osobe koja je u Pologu napala četiri maloljetnika.

Kako je za Bljesak.info potvrđeno iz MUP-a HNŽ-a, podnijet će se kaznena prijava za narušavanje javnog reda i mira.

''Za maškare, 28. veljače djeca su napadnuta. Dakle radi se o djeci koja su 2003./4. godište, a napao ih je muškarac koji je '78. godište. Kod nas u mjestu je u običaj da se za maškare ide od vrata do vrata, kada su se vraćali prema kući, djeca su kako pričaju pokucala na vrata dotične osobe, kako nitko nije otvarao oni su opet pokucali, a muškarac je izletio i napao ih'', rekao nam je sugovornik iz Pologa (čije ime je poznato redakciji), navodeći kako je cijelom događaju svjedočio i prolaznik u automobilu.

''Jedan dječak je udaren metalnom šipkom po leđima i ruci, jedna djevojčica je zadobila udarce po nozi metalnom šipkom, dok su drugi dječak i djevojčica dobili šamar. Dakle bilo je petero djece, no njih četvero je zadobilo ozljede, dok je jedan dječak pobjegao'', priča nam sugovornik navodeći kako su obitelji djece prijavile cijeli slučaj policiji koja je uzela izjave od djece, roditelja, svjedoka i osobe koja ih je napala. Roditelji su s djecom upućeni na CUM, kako bi imali i liječničke potvrde o napadu.

Kako nam je sugovornik rekao, napadač je policiji prijavio kako su mu djeca prijetila iz mraka i htjela razbiti staklo.

''To je van svake pameti. Nisu napravili nikakvu štetu, a i da jesu, nije način fizički napadati maloljetnike, pogotovo djevojčice. Postoje organi kojima se prijavljuje, ali napasti i trčati skoro 200 metara sa šipkom za četvero djece nije normalno'', kaže nam sugovornik, govoreći kako se javio prvenstveno zbog toga što želi da se adekvatno kazni počinitelj, kako se događaj ne bi ponovio jer je riječ o maloljetnicima.

Kopirati
Drag cursor here to close