Gornji Podgradci

Policija upala na zabavu nogometaša

U prostorijama nogometnog kluba, u mjestu Gornji Podgradci zatečeno je 14 osoba na privatnoj zabavi…
Vijesti / Crna Kronika | 26. 03. 2021. u 12:29 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je u prostorijama nogometnog kluba, u mjestu Gornji Podgradci, grad Gradiška, zatekla 14 osoba na nelegalnoj "korona zabavi".

Kako je priopćeno, Policijska uprava Gradiška kontinuirano provodi pojačane aktivnosti na kontroli poštovanja zaključaka Republičkog stožera za izvanredne situacije koje se odnose na sprječavanje širenja virusa među stanovništvom, te su tom prilikom evidentirali jedno krivično djelo „Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije“.

Naime, u četvrtak oko 20:00 sati, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, su u prostorijama nogometnog kluba, u mjestu Gornji Podgradci, grad Gradiška, zatekli 14 osoba, gdje je bila organizirana privatna zabava suprotno mjerama iz zaključaka Republičkog stožera za izvanredne situacije. O događaju je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, koji se izjasnio da se osobe D.L. i V.B. obojica iz Gradiške, ispitaju na navedene okolnosti, te da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo „nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije“.

Policijska uprava Gradiška poziva građane da nadležnim službama prijave neodgovorne pojedince ili grupe, koji svojim ponašanjem mogu da ugroze zdravlje ljudi.

Kopirati
Drag cursor here to close