Opijat VII

Policija ''upala'' Ljubušaku u kuću i pronašla pola kile marihuane

Pretresom obiteljske kuće u Studencima kod 36-godišnjeg L.P. pronađeno je pola kilograma marihuane
Vijesti / Crna Kronika | 24. 10. 2017. u 15:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Odjela krim policije Policijske uprave Ljubuški su radeći po zavedenoj akciji "Opijat VII" došli do pouzdanih operativnih podataka da osoba L.P. (36) iz mjesta Studenci, općina Ljubuški, u svojoj obiteljskoj kući posjeduje opojnu drogu "Marihuana".

Nakon prikupljenih operativnih podataka s kojima je upoznat dežurni županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke, policijski službenici PU Ljubuški su nakon dobivene naredbe za pretres obiteljske kuće i drugih prostorija od strane suca za prethodni postupak Općinskog suda u Ljubuškom, pristupili pretresu istih i tom prilikom u obiteljskoj kući pronašli zelenu, suhu, biljnu smjesu koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu "Marihuanu" (cca 500 grama) koja je uz potvrdu o privremenom izuzimanju predmeta i izuzeta.

L.P. (36) lišen je slobode te je nad istim u prostorujama PU Ljubuški otvorena kriminalistička obrada. O svim poduzetim mjerama i radnjama bit će izvješteni Općinski sud u Ljubuškom kao i Županijsko tužiteljstvo ŽZH u Širokom Brijegu kojem će biti dostavljeno odgovarajuće Izvješće o počinjenom kaznenom djelu, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

Kopirati
Drag cursor here to close