Pretresi

Policija u pretresima pronašla oružje i drogu

Vijesti / Crna Kronika | 28. 04. 2017. u 16:11 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U pretresu stambenih i pomoćnih objekata i automobila na sedam lokacija na području Kalesije, Banovića, Srebrenika, Gradačca, Gračanice i Lukavca pronađeni su oružje i droga, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije.

Policijski službenici pronašli su tijekom pretresa obiteljske kuće i pomoćnih objekata u vlasništvu 53-godišnjeg M.M. u Gradačcu dvije puške, okvir za streljivo i 16 metaka.

Tijekom pretresa obiteljske kuće, pomoćnih prostorija, dvorišta i vozila u vlasništvu 34-godišnjeg D.H. iz Srebrenika pronađene su 304 tablete 'medopar', pet tableta 'tramadol', vaga za precizno mjerenje, medicinske šprice i drugi predmeti.

U obiteljskoj kući u Lukavcu, kod 28-godišnje osobe čiji su inicijali A.B. pronađeno je manje pakiranje kanabisa, prenosi Srna.

Policija je tijekom pretresa obiteljske kuće u vlasništvu 29-godišnjeg E.D. na području općine Gračanica pronašla osam manjih pakiranja kanabisa, digitalnu vagu, zračnu pušku bez oznaka, zračnu pušku 'kandar' s optičkim nišanom, te manju količinu dijabola. Pretresi su izvršeni po nalogu nadležnih sudova.

U tijeku je rad na dokumentiranju slučajeva, a pronađeni predmeti privremeno su oduzeti radi vještačenja i provjera, nakon čega će protiv navedenih osoba biti podnesen izvještaj Županijskom tužiteljstvu Tuzlanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close