Zapljena

Policija u Busovači i Travniku oduzela veću količinu indijske konoplje

Vijesti / Crna Kronika | 28. 09. 2017. u 11:34 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nastavku pojačanih mjera i radnji u cilju suzbijanja zloupotrebe opojnih droga, policijski službenici Službe kriminalističke policije (SKP) MUP-a Srednjobosanske županije Travnik su na osnovu naredbe Općinskog suda Travnik izvršili su pretres obiteljske kuće, okućnice i pratećih objekata u ulici Donje Osoje, općina Travnik, koji su vlasništvo S.Ć.

Tom prilikom pronađena je određena količina opojne droge koja izgledom asocira na kanabis, sušeni listovi biljke, sjemenke indijske konoplje kao i digitalna vaga, a u dvorištu obiteljske kuće pronađen je zasad od 66 stabljika indijske konoplje, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

Također, tijekom srijede, pripadnici SKP MUP-a SBŽ uz asistenciju policijskih službenika Policijske postaje Busovača, izvršili su kontrolu vozila Fiat, bh. registarskih oznaka, kao i vozača A.K. iz Sarajeva. Prilikom pregleda, kod istog je pronađena određena količina opojne droge koja svojim izgledom i načinom pakovanja asocira na opojnu drogu speed.

Navedene osobe su lišene slobode, a nad istim će biti izvršena kriminalistička obrada, te će Županijskom tužiteljstvu biti podnesen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu posjedovanja i omogućavanja uživanja opojnih droga.

Kopirati
Drag cursor here to close