Potraga

Policija traži pomoć građana u pronalasku osumnjičenog za ubojstvo u Zenici

Prema dosad prikupljenim saznanjima, postoje osnovi sumnje da se u vezu sa izvršenjem kaznenog djela "ubojstvo" može dovesti osoba Caner (Fuat) Taylan, državljanin Republike Turske, sa prebivalištem u Zenici.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 01. 2021. u 18:09 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona danas je od građana zatražilo pomoć u pronalasku izvršitelja kaznenog djela ubojstva.

Naime, danas je oko 09.30 sati u Zenici, u ulici Nikole Tesle, nepoznata osoba, upotrebom hladnog oružja, nanijela ozljede osobi inicijala O.R. (1957) iz Zenice, a koja je od posljedica zadobijenih ozljeda i preminula na mjestu izvršenja kaznenog djela.

Policija je izvršila uviđaj, a poduzete su i intenzivne operativne aktivnosti na otkrivanju i uhićenju osobe u bjekstvu, koja je nanijela smrtonosne ozljede O.R.

Prema dosad prikupljenim saznanjima, postoje osnovi sumnje da se u vezu sa izvršenjem kaznenog djela "ubojstvo" može dovesti osoba Caner (Fuat) Taylan, državljanin Republike Turske, sa prebivalištem u Zenici.

Sektor kriminalističke policije je dobio suglasnost dežurnog tužitelja Kantonalnog tužiteljstva ZDK za javno objavljivanje fotografije osobe, sa ciljem njenog pronalaska.

Stoga apeliraju na građane da ukoliko raspolažu bilo kakvim informacijama koje mogu pomoći u pronalasku i lociranju osobe, da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu besplatnim pozivom na telefonski broj 122 ili na broj 032/449-250 u Operativnom centru Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

U poslijepodnevnim satima, u istoj ulici, u dvorištu privatne kuće, pronađeno je još jedno beživotno tijelo muške osobe, koje se prema operativnim saznanjima može dovesti u vezu sa navedenim kaznenim djelom i osumnjičenom osobom.

U tijeku su uviđajne radnje na mjestu pronalaska tijela, čiji identitet još nije potvrđen.

Sve aktivnosti se poduzimaju u suradnji sa drugim policijskim agencijama u BiH, kao i Obavještajno-sigurnosnom agencijom BiH, priopćeno je iz MU ZDK.

Kopirati
Drag cursor here to close