Dostavljena i snimka

Policija traži pljačkaša trgovina ''Val'': Ukrao novac i ozlijedio radnicu

Vlasnik trgovina tvrdi kako je ista osoba opljačkala obje trgovine ''Val'' u Mostaru.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 08. 2018. u 12:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: STR Val / Muškarac za kojega vlasnik ''Vala'' tvrdi da je opljačkao njegove trgovine

Dvije trgovačke radnje ''Val'' u Mostaru opljačkane su u subotu u različitim vremenskim intervalima, a u oba slučaja kazneno djelo izvršila je ista osoba.

''Prva trgovina opljačkana je u 14.00 sati. Odnesen je novac iz blagajne, a razbojnik je prilikom pljačke nožem ozlijedio radnicu, kojoj su ozljede sanirane u mostarskom CUM-u'', rekao je za Bljesak.info vlasnik trgovina ''Val''.

Dodao je kako je druga trgovina ''Val 2'' opljačkana u 20.10 sati.

''Radi se o istom počinitelju koji je iz druge trgovine odnio novac, cigarete i dva mobitela. Na sreću, u ovoj pljački nitko nije ozlijeđen, a moram napomenuti kako pljačkaš ni u jednoj od pljački nije koristio ni kapu ni potkapu tako da nam je poznat njegov opis'', rekao je vlasnik trgovine.

On je našem portalu ustupio fotografiju osobe za koju tvrdi da je opljačkala trgovine, uz tvrdnju kako policija traga za počiniteljem.

Podsjetimo, službeno policijsko izvješće kaže kako je u subotu oko 13:40 sati, Policijskoj upravi Mostar prijavljeno razbojništvo nad radnicom trgovine 'Val' u Ulici Ante Starčevića (naselje Centar 2). Iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije priopćeno je kako je u trgovinu ušla mlađa muška maskirana osoba, te je uz prijetnju upotrebe noža od radnice otuđila za sada nepoznat iznos novca.

Istog dana, nešto prije 21 sat razbojništvo je izvršeno u trgovini 'Val 2' u Ulici Hrvatske mladeži (Omladinska).

''Za sada nije poznato koliko je osoba sudjelovalo u ovom razbojništvu. Iz druge trgovine otuđen je novac, te mobilni telefon od radnice. Na terenu su upoznate sve policijske patrole kao i tužitelj, te se poduzimaju druge mjere i radnje kako bi se počinitelj ili više njih otkrili'', istaknuli su iz policije.

Kopirati
Drag cursor here to close